Nanoil
  • PRODUCTEN
    LAAG POREUS HAAR MEDIUM POREUS HAAR HOOG POREUS HAAR
  • HAARPOROSITEITSTEST
  • CONTACTEN
  • Nu Bestellen

De enige die zo goed past bij jouw behoeften
NANOIL voor hoog poreus haar

Maakt haarcuticula platter en biedt hydratatie en voeding aan droog haar en hoofdhuid

Grondige regeneratie van de keratinestructuur voor beschadig haar dat gauw gespleten puntjes krijgt

Perfect voor broos haar om elasticiteit en zachtheid te bieden

Vol glans, zijdezacht haar en een gezondere hoofdhuid

NANOIL voor
hoog poreus haarOntdek het geheim van prachtig haar

NU KOPEN

IK HEB HOOG POREUS HAAR - WAT BETEKENT DIT?

Haar vereist diepe regeneratie

Jouw haar verkeert in slechte conditie om verschillende redenen - kleurbehandelingen, thermisch stijlen, onjuiste cosmetica, schadelijke externe factoren. Zij verzwakken allemaal de haarzakjes en verstoren de waterlipideblans in de hoofdhuid. Als gevolg escaleert het de schade aan het haaroppervlak. NANOIL voor hoog poreus haar hernieuwt de beschadigde keratinestructuur van het haar, versterkt het merg en dicht de schubben.

Haar vereist voortdurende bescherming

Schubben van hoge porositeit haar zijn opgeheven van de schacht. Daarom wordt het haar blootgesteld aan mechanische schade en schadelijke effecten van middelen die geen beschermlaag tegenkomen. NANOIL is een remedie voor dergelijke problemen. De behandeling voedt en regenereert zelfs de meest beschadigde lokken.

Verloren gezondheid en glans van het haar

Beschadigd haar is een last - het is kroezig, statisch, droog, stug en dof. Alle pogingen om de conditie te verbeteren met stylingcosmetica eindigen in een mislukking en verergeren de staat alleen maar. NANOIL voor hoog poreus haar voorziet jouw slierten van prachtige glans, zachtheid, vocht, herstelt weerbaarheid en zorgt voor een gezonde gloed.

NANOIL OVERWINT DE OORZAAK VAN HET PROBLEEM

Hoog poreus haar vereist hulp van stoffen die sterke, grondige effecten bieden. NANOIL voor hoog poreus haar bevat zes met zorg geselcteerde plantaardige oliën boordevol waardevolle meervoudig onverzadigde vetzuren. Zij zijn verrekt met een complex van essentiële ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de intensivering van de werking van het product.

HOE WERKT HET?

Haarzakjes bepalen de conditie van het haar. NANOIL is de enige behandeling die werkt waar het probleem begint - op de hoofdhuid. Het behoudt een juiste pH-waarde, stimuleert de bloedstroom, vult voedingsstoffen bij en versterkt de beschermende barrière door een verbetering van de conditie van de haarzakjes. NANOIL voor hoog poreus haar vult op en dicht de schubben. Het heeft antioxidanteneigenschappen; daarom behoudt jouw haar zijn jeugdigheid en weerbaarheid en stopt het met uitvallen en groeit het sneller.

NANOIL voor
hoog poreus haarERVAAR DE KRACHT VAN NATUURLIJKE OLIËN

NU KOPEN

REGENERATIE IN HARMONIE MET DE NATUUR

Leer de samenstelling van NANOIL elixer voor hoog poreus haar

Alleen Nanoil bestaat uit een goed gebalanceerde samenstelling van natuurlijke oliën en aanvullende verzorgende ingrediënten. Dankzij hun samenstelling in juiste proporties, krijgen zij uitzonderlijke eigenschappen. Zie het zelf dat juist geselecteerde en samengestelde oliën jouw haar effectiever dan ooit kunnen verbeteren.

AMANDELOLIE

AMANDELOLIE - zorgt voor waterlipidebalans

Olie koudgeperst uit zoete amandelen. Het is geweldig verzachtend. Het is een lichtgewicht formule dat diepe hydratatie biedt en voeding en irritaties vermindert. Het voorkomt broosheid.

ARGANOLIE

ARGANOLIE – regeneriert intensiv und schließt die Haarschuppen

Waardevolle olie verkregen uit de pitten van de arganboom. Het wordt niet zomaar het vloeibare goud van Marokko genoemd. Het regenereert het intercellulaire cement en dicht de haarstructuur. Het repareert niet alleen de lokken van binnenuit, maar het beschermt ze ook.

TEUNISBLOEMOLIE

TEUNISBLOEMOLIE - verbetert de conditie van de hoofdhuid

Het wordt verkregen uit de kleine zaadjes van Oenotherabloemen. Het heeft een positieve invloed op het functioneren van de cellen in de hoofdhuid. Het voorkomt verlies van water, verwijdert gifstoffen, gaat irritaties tegen en ondersteunt de behandeling van huidproblemen.

AVOCADO-OLIE

AVOCADO-OLIE - hydrateert haar en intensiveert de glans

Olie met zeven vitamines, koudgeperst uit het pulp van avocado's. Dit ingrediënt verzacht haarvezels en zorgt voor een prachtige glans. Remt waterverlies, wat bijdraagt aan het voorkomen van kroezig haar en broosheid. Het temt ook onhandelbare lokken.

MARACUJA-OLIE

MARACUJA-OLIE - biedt sterke antioxidanteneffecten

Geperst uit passievruchtzaden, verbetert de weerbaarheid van de hoofdhuid en het haar. Het balanceert processen die plaatsvinden binnenin de cellen en reguleert de afscheiding van talg. Daarom voorkomt het een vettige hoofdhuid en haar.

KATOENZAADOLIE

KATOENZAADOLIE - beschermt de haarpuntjes

Deze olie komt uit de zaden van katoen. Het maakt een ware haar-makeover mogelijk. Het is bekend om de hydraterende van verzachtende eigenschappen. Daarom wordt het aanbevolen voor uitgedroogd haar met beschadigde puntjes.

De kracht van natuurlijke oliën aangesterkt door:

Panthenol – boost haarregeneratie, stimuleert keratineproductie (natuurlijk materiaal waaruit haar en huid bestaat), verzacht, biedt glans en verbetert de kleur.

Bicapil – stimuleert de werking zelfs van cellen die inactief zijn, wat resulteert in de verschijning van babyhaar. Het zorgt ervoor dat lokken een jonge, gezonde uitstraling behouden.

Keratine - remedie voor beschadigd haar. Het draagt bij aan het heropbouwen van de keratinestructuur van het haar en regenereert schade.

UV-filter - beschermt het haar tegen schadelijke straling, veroudering en uitdroging.

Lanoline – een ingrediënt dat goed werkt met de structuur van de menselijke huid. Het smeert, verzacht, versoepelt en biedt weerbaarheid aan beschadigd haar. Verbetert glans en kleurintensiteit.

Vitamine E – zeer sterke antioxidant die keratinisatie voorkomt en vroegtijdige veroudering van de hoofdhuid tegengaat. Het verbetert de glans en verbetert weerbaarheid.

Kerastim - verbetert de stofwisseling in de cellen van de hoofdhuid, waardoor het haaruitval tegengaat, densiteit verbetert en haargroei versnelt.

Zijde – lichtgewicht stof verantwoordelijk voor het vergemakkelijken van stijlen. Het hydrateert en verzacht de haarstructuur. Maakt lokken zijdezacht en zorgt voor een uitstekende glans.

„Nanoil is de beste haarolie die ik ooit heb gehad. Ik stijl mijn haar graag, maar het was altijd moeilijk. Mijn lokken zijn zo krulbestendig dat elke krultang faalde. Ik was ook bang dat ik het zou beschadigen door de hoge temperatuur. Nanoil haarolie laat mij mijn haar verzorgen op de manier die ik altijd wenste. Het beschermt mijn kapsel perfect en na het aanbrengen is mijn haar zo...! Ik blijf maar naar mezelf kijken in de spiegel.“

Evelyn, 34

„Vettig haar was mijn grootste probleem. Geen volume, plat, simpelweg irritant. Een hopeloos geval. Ik kocht Nanoil en alles veranderde! Het genas mijn hoofdhuid terwijl mijn wortels een echte boost kregen. Mijn kapsel is nu volumineus! Ik voel me net een model in een haarproductreclame.“

Rose, 20

„In de zomer raakt mijn haar gemakkelijk uitgedroogd, vooral wanneer je in een warme regio woont of veel reist. Ik zocht een goed product dat mijn haar zou beschermen. Het is moeilijk om het gemakkelijk bezwaard raakt. Honderden beproefde cosmetica - geen effect. Ik heb prachtig, dik en volumineus haar, sinds ik begon met Nanoil. Zonlicht is niet langer een probleem voor mij!“

Berta, 46

NANOIL voor
hoog poreus haarGrijp de schoonheid met NANOIL!

NU KOPEN

REGENEREER JOUW HAAR MET NANOIL

NANOIL werkt op hoog poreus haar als een helende pleister. Jouw haar zal sterk en gezond blijven, lang nadat je de behandeling hebt voltooid. Olie werkt uitgebreid aan alle problemen in verband met beschadigd haar en zorgt voor een intensieve regeneratie van de binnenste haarstructuur.

Het geheim van de doeltreffendheid zit hem in de selectie van bestanddelen die werkzaam zijn in de haarfollikels, in plaats van alleen op het oppervlak van het haar. Beschadigde en verzwakte lokken herstellen hun gezondheid en hun beschermende laag wordt versterkt. Als gevolg hiervan worden jouw slierten weerbaar, sterk, stralend en gezond met een merk verbeterde conditie. NANOIL sluit de schubben en voorziet lokken van soepelheid en glans. Het regenereert zelfs het meest beschadigde haar en zorgt dat het gezond en mooi wordt.

NANOIL voor
hoog poreus haarPRACHTIGE GLANS!

NU KOPEN