packshot
„Deze olie heeft mijn haar gered! Ik ben eindelijk vergeten hoe het is om broos en dun haar te hebben.”
Rachida
De enige die zo goed past bij jouw behoeften
NANOIL voor hoog poreus haar
Maakt haarcuticula platter en biedt hydratatie en voeding aan droog haar en hoofdhuid

Maakt haarcuticula platter en biedt hydratatie en voeding aan droog haar en hoofdhuid

Grondige regeneratie van de keratinestructuur voor beschadig haar dat gauw gespleten puntjes krijgt

Grondige regeneratie van de keratinestructuur voor beschadig haar dat gauw gespleten puntjes krijgt

Perfect voor broos haar om elasticiteit en zachtheid te bieden

Perfect voor broos haar om elasticiteit en zachtheid te bieden

Vol glans, zijdezacht haar en een gezondere hoofdhuid

Vol glans, zijdezacht haar en een gezondere hoofdhuid

NANOIL voor
hoog poreus haar
Ontdek het geheim van prachtig haar
- +
IK HEB HOOG POREUS HAAR - WAT BETEKENT DIT?
Haar
structuur
Haar<br><strong>structuur</strong>
Haar
structuur
Haar<br><strong>structuur</strong>

Haar vereist diepe regeneratie

Jouw haar verkeert in slechte conditie om verschillende redenen - kleurbehandelingen, thermisch stijlen, onjuiste cosmetica, schadelijke externe factoren. Zij verzwakken allemaal de haarzakjes en verstoren de waterlipideblans in de hoofdhuid. Als gevolg escaleert het de schade aan het haaroppervlak. NANOIL voor hoog poreus haar hernieuwt de beschadigde keratinestructuur van het haar, versterkt het merg en dicht de schubben.

Haar vereist voortdurende bescherming

Schubben van hoge porositeit haar zijn opgeheven van de schacht. Daarom wordt het haar blootgesteld aan mechanische schade en schadelijke effecten van middelen die geen beschermlaag tegenkomen. NANOIL is een remedie voor dergelijke problemen. De behandeling voedt en regenereert zelfs de meest beschadigde lokken.

Verloren gezondheid en glans van het haar

Beschadigd haar is een last - het is kroezig, statisch, droog, stug en dof. Alle pogingen om de conditie te verbeteren met stylingcosmetica eindigen in een mislukking en verergeren de staat alleen maar. NANOIL voor hoog poreus haar voorziet jouw slierten van prachtige glans, zachtheid, vocht, herstelt weerbaarheid en zorgt voor een gezonde gloed.

NANOIL OVERWINT DE OORZAAK VAN HET PROBLEEM

Hoog poreus haar vereist hulp van stoffen die sterke, grondige effecten bieden. NANOIL voor hoog poreus haar bevat zes met zorg geselcteerde plantaardige oliën boordevol waardevolle meervoudig onverzadigde vetzuren. Zij zijn verrekt met een complex van essentiële ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de intensivering van de werking van het product.

HOE WERKT HET?

Haarzakjes bepalen de conditie van het haar. NANOIL is de enige behandeling die werkt waar het probleem begint - op de hoofdhuid. Het behoudt een juiste pH-waarde, stimuleert de bloedstroom, vult voedingsstoffen bij en versterkt de beschermende barrière door een verbetering van de conditie van de haarzakjes. NANOIL voor hoog poreus haar vult op en dicht de schubben. Het heeft antioxidanteneigenschappen; daarom behoudt jouw haar zijn jeugdigheid en weerbaarheid en stopt het met uitvallen en groeit het sneller.

NANOIL voor
hoog poreus haar
ERVAAR DE KRACHT VAN NATUURLIJKE OLIËN
- +

REGENERATIE IN HARMONIE MET DE NATUUR

Leer de samenstelling van NANOIL elixer voor hoog poreus haar

Alleen Nanoil bevat een uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke oliën en extra verzorgende ingrediënten. Door hun combinatie in voldoende hoeveelheden hebben zij uitstekende eigenschappen. Ervaar zelf dat goed geselecteerde en samengestelde oliën je als nooit tevoren kunnen verbeteren.

KATOENZAADOLIE - beschermt de haarpuntjes

Deze olie komt uit de zaden van katoen. Het maakt een ware haar-makeover mogelijk. Het is bekend om de hydraterende van verzachtende eigenschappen. Daarom wordt het aanbevolen voor uitgedroogd haar met beschadigde puntjes.

JOJOBA-OLIE - reguleert talgafscheiding

Gouden olie geperst uit de zaadjes van Simmondsia chinensis (Jojoba) struik. Het voorkomt dat haar vettig wordt en voorkomt geleidelijk overtollige talgafscheiding. Reinigt de huid en geneest roos. Het is een remedie voor een droge hoofdhuid en uitgedroogd haar.

AVOCADO-OLIE - hydrateert haar en intensiveert de glans

Olie met zeven vitamines, koudgeperst uit het pulp van avocado's. Dit ingrediënt verzacht haarvezels en zorgt voor een prachtige glans. Remt waterverlies, wat bijdraagt aan het voorkomen van kroezig haar en broosheid. Het temt ook onhandelbare lokken.

KOKOSOLIE - verzacht haar en beschermt de puntjes

Olie is koudgeperst uit de pulp van kokosnoten. Het beschermt de puntjes van het haar, voorkomt broosheid en uitdroging, herstelt weerbaarheid. Voedt het haar, dicht de schubben, zorgt voor zachtheid en voegt glans toe.

ZONNEBLOEMOLIE – beschermt tegen externe agressoren en vochtverlies

Voorkomt uitdroging en broosheid door het haar te hydrateren. Maakt de lokken glad en glanzend en brengt een beschermend laagje aan dat beschadiging voorkomt.

ROZEMARIJNEXTRACT – verzorgt het haar en de hoofdhuid, stimuleert haargroei

Deze antioxidant staat wereldwijd bekend om het stimuleren van de haargroei. Het maakt de lokken sterker, mooier en glanzender. Het helpt de haarschubben plat te maken, beschermt de hoofdhuid tegen uitdroging en brengt de talgproductie in balans.

BASILICUMWORTELEXTRACT – gaat uitdunnen tegen en voedt het haar

Stimuleert de haarzakjes en gaat overmatig haaruitval tegen. Het bevat de waardevolle vitaminen A, C, K en vitaminen uit de B-groep, calcium, ijzer, magnesium en zelfs mangaan. Dit maakt het een perfecte conditioner, zelfs voor extreem beschadigd en uitgeput haar.

LIJNZAADOLIE – helpt het vochtniveau te verbeteren en behandelt de vette hoofdhuid

Een lichte, snel absorberende plantaardige olie dat het haar laat opleven, veerkracht geeft en gladder en zachter maakt. Het helpt pluis en statisch haar tegengaan, voedt de haarzakjes en draagt bij aan snellere haargroei.

TARWEKIEMOLIE – maakt het haar glad en zacht

Rijk aan voedingsstoffen zoals eiwitten, onverzadigde vetzuren en vitaminen A, B, E en D. Het is bekend dat tarwekiemolie het haar superzacht maakt. Het gaat uitdunnen tegen en maakt de lokken zijdezacht, sterker en veerkrachtiger.

ZWARTE KOMIJNZAADOLIE – lichtgewicht en rijk aan voedingsstoffen, verbetert het uiterlijk van het haar

Een drogende olie ideaal voor alle haartypen. Het bevat een mengsel van vitaminen, minerale zouten en micro-elementen. Het heeft een positief effect op het haar door het van binnenuit te repareren waardoor het haar beter bestand is tegen beschadiging. Zwarte komijnzaadolie brengt ook de talgproductie in balans.

De kracht van natuurlijke oliën aangesterkt door:

Panthenol – boost haarregeneratie, stimuleert keratineproductie (natuurlijk materiaal waaruit haar en huid bestaat), verzacht, biedt glans en verbetert de kleur.

Keratine – remedie voor beschadigd haar. Het draagt bij aan het heropbouwen van de keratinestructuur van het haar en regenereert schade.

UV-filter – beschermt het haar tegen schadelijke straling, veroudering en uitdroging.

Lanoline – een ingrediënt dat goed werkt met de structuur van de menselijke huid. Het smeert, verzacht, versoepelt en biedt weerbaarheid aan beschadigd haar. Verbetert glans en kleurintensiteit.

Vitamine E – zeer sterke antioxidant die keratinisatie voorkomt en vroegtijdige veroudering van de hoofdhuid tegengaat. Het verbetert de glans en verbetert weerbaarheid.

Zijde – lichtgewicht stof verantwoordelijk voor het vergemakkelijken van stijlen. Het hydrateert en verzacht de haarstructuur. Maakt lokken zijdezacht en zorgt voor een uitstekende glans.

Nanoil is de beste haarolie die ik ooit heb gehad. Ik stijl mijn haar graag, maar het was altijd moeilijk. Mijn lokken zijn zo krulbestendig dat elke krultang faalde. Ik was ook bang dat ik het zou beschadigen door de hoge temperatuur. Nanoil haarolie laat mij mijn haar verzorgen op de manier die ik altijd wenste. Het beschermt mijn kapsel perfect en na het aanbrengen is mijn haar zo...! Ik blijf maar naar mezelf kijken in de spiegel.

Evelyn, 34

In de zomer raakt mijn haar gemakkelijk uitgedroogd, vooral wanneer je in een warme regio woont of veel reist. Ik zocht een goed product dat mijn haar zou beschermen. Het is moeilijk om het gemakkelijk bezwaard raakt. Honderden beproefde cosmetica - geen effect. Ik heb prachtig, dik en volumineus haar, sinds ik begon met Nanoil. Zonlicht is niet langer een probleem voor mij!

Berta, 46

Vettig haar was mijn grootste probleem. Geen volume, plat, simpelweg irritant. Een hopeloos geval. Ik kocht Nanoil en alles veranderde! Het genas mijn hoofdhuid terwijl mijn wortels een echte boost kregen. Mijn kapsel is nu volumineus! Ik voel me net een model in een haarproductreclame.

Rose, 20

NANOIL voor
hoog poreus haar

Grijp de schoonheid met NANOIL!

- +

REGENEREER JOUW HAAR MET NANOIL

NANOIL werkt op hoog poreus haar als een helende pleister. Jouw haar zal sterk en gezond blijven, lang nadat je de behandeling hebt voltooid. Olie werkt uitgebreid aan alle problemen in verband met beschadigd haar en zorgt voor een intensieve regeneratie van de binnenste haarstructuur.

Het geheim van de doeltreffendheid zit hem in de selectie van bestanddelen die werkzaam zijn in de haarfollikels, in plaats van alleen op het oppervlak van het haar. Beschadigde en verzwakte lokken herstellen hun gezondheid en hun beschermende laag wordt versterkt. Als gevolg hiervan worden jouw slierten weerbaar, sterk, stralend en gezond met een merk verbeterde conditie. NANOIL sluit de schubben en voorziet lokken van soepelheid en glans. Het regenereert zelfs het meest beschadigde haar en zorgt dat het gezond en mooi wordt.

Gezond en stralend haar?
Het is mogelijk
in 30 dagen!

FAQ - Veelgestelde vragen

1.Hoe moet ik NANOIL gebruiken voor haar met een hoge poreusheid?

Afhankelijk van hoe lang je haar is, knijp je tot vijf pompjes NANOIL uit en verdeel je het gelijkmatig over het haar en de hoofdhuid. Laat de olie een uur of langer inwerken. Was het haar daarna uit.

De behandeling met NANOIL zal intensiever zijn als je de mix aanbrengt op vochtig, schoon haar en hoofdhuid.

De olie kan ook door mannen gebruikt worden. Aanbrengen in geval van kaalheid of om je baard te conditioneren.

De uitgebreide stapsgewijze uitleg vind je in onze blog post: 'Hoe gebruik je Nanoil haarolie?'.

2.Wie vindt de Nanoil haarformule met hoge poreusheid geschikt?

De NANOIL haarolie samenstelling is gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën en kan dus door iedereen worden gebruikt. Het is zowel voor vrouwen als mannen (inclusief baard verzorging) geschikt.

Bepaal de poreusheid van je haar en kies de perfecte olie voor jou. NANOIL voor zeer poreus haar is perfect voor droog, aanzienlijk beschadigd, vaak geverfd en gebleekt, stijf en broos haar dat vaak uitvalt, niet groeit, mat is en ontdaan van vitaliteit.

3.Mijn hoofdhuid is gevoelig. Moet ik NANOIL gebruiken?

De veilige NANOIL-formule wordt aanbevolen voor iedereen die zijn haar moet verzorgen. Het irriteert niet en veroorzaakt geen allergieën. Bovendien veroorzaakt het geen negatieve reacties, waardoor de organische formule ook geschikt is voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. NANOIL haarolie verfraait het haar en behandelt de hoofdhuid; daarom wordt aangeraden om aan te brengen op de problematische gebieden van het hoofd.

4.Wat is de uiterste gebruiksdatum van Nanoil Haarolie?

Een fles NANOIL Haarolie gaat ongeveer 3-4 maanden mee. Het product moet worden gebruikt tegen de houdbaarheidsdatum op de verpakking.

5.Waar is NANOIL HAAROLIE voor zeer poreus haar van gemaakt?

NANOIL haaroliën bevatten alleen natuurlijke stoffen. In elke versie van de olie vind je zorgvuldig uitgebalanceerde oliën verrijkt met voedende mengsels die verantwoordelijk zijn voor het activeren van de haarzakjes en het stimuleren van de haargroei. Ook zijn de oliën voorzien van een UV-filter en waardevolle vitaminen (A en E). Elke NANOIL is de fijnste samenstelling van stoffen, waardoor het perfect past bij jouw haartype.

NANOIL HIGH Porosity INCI - Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Coconut Alkanes, Nigella Sativa Seed Oil, ,Gossypium Herbaceum Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Olus Oil, Ocimum Basilicum Hairy Root Culture Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Panthenol, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Aqua, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum, Dextro-Limonene, Alpha-Hexyl Cinnamaldehyde, Linallol.

6.Wat maakt NANOIL voor haar met hoge poreusheid anders dan andere haaroliën?

Klinische studies hebben aangetoond dat haar een wisselende poreusheid heeft. NANOIL biedt drie versies van één product aan die verschillen in het gehalte aan plantaardige olie. Hierdoor is hun werking gericht op de behoeften van een bepaald haartype. NANOIL HOGE POREUSHEIS is de enige olie die past bij de poreusheid (conditie) van hoog poreus haar.

7.Zorgt het regelmatig aanbrengen van Nanoil voor de gewenste effecten?

Het aanbrengen van NANOIL volgens de instructies zal het gewenste effect opleveren, mits de olie overeenkomt met de haarstructuur. Noch de frequentie, noch de hoeveelheid van de aangebrachte olie mag overdreven worden. Er zijn maar een paar druppels NANOIL nodig om ongelooflijke haarvernieuwing te bereiken.

8.Ik ben klaar met mijn Nanoil behandeling. Wat is het volgende?

Heb je al na één behandeling met NANOIL een aanzienlijke verbetering van de conditie van je haar gemerkt? Stop niet met het gebruik van de olie. Elk haartype (zelfs zeer poreus) wordt voortdurend blootgesteld aan de negatieve effecten van externe factoren die de conditie van het haar kunnen verergeren. Breng NANOIL preventief aan, zelfs als je al klaar bent met de behandeling.

NANOIL voor
hoog poreus haar

PRACHTIGE GLANS!

- +
Privacybeleid

Onze website maakt gebruik van cookies, net als cookies van derden om externe tools te kunnen gebruiken. Als de gebruiker hier geen toestemming voor geeft, dan worden alleen de essentiële cookies gebruikt. U kunt de instellingen op elk gewenst moment wijzigen in de browser. Geeft u toestemming om alle cookies te gebruiken?

Privacybeleid