Nanoil
  • PRODUCTEN
    LAAG POREUS HAAR MEDIUM POREUS HAAR HOOG POREUS HAAR
  • HAARPOROSITEITSTEST
  • CONTACTEN
  • Nu Bestellen

De enige die zo goed past bij jouw behoeften
NANOIL voor laag poreus haar

Gemakkelijker stylen dankzij de deeltjes in de olie die jouw haar temmen

Behandeling vrij van bezwaring van zwaar haar dat vatbaar is voor roos of vettig worden

Volumeboost en lichtheid voor het haar bezwaard met onjuiste producten

Gebalanceerde hoofdhuid pH en haargroeistimulatie

NANOIL VOOR E
LAGE POROSITEIT HAARMIJN HAAR IS LAAG POREUS - WAT BETEKENT DIT?

NU KOPEN

MIJN HAAR IS LAAG POREUS - WAT BETEKENT DIT?

Het vereist een juiste verzorging

Onjuiste verzorging of een gebrek eraan kan de balans van waterlipide verstoren, wat ervoor zorgt dat het verzwakt. Ingrediënten van haarproducten kunnen het haar niet penetreren, vanwege de structuur van jouw haar. Daarom is het moeilijk om laag poreus haar te voeden. De NANOIL-formule is gebaseerd op natuurlijke oliën die rijk zijn aan verzadigde vetzuren en de meest effectieve stoffen die essentieel zijn voor laag poreus haar en om jouw haar van binnenuit te voeden.

Het heeft voortdurend bescherming nodig

Laag poreus haar wordt beïnvloed door talloze schadelijke factoren, zoals uv-stralen, warmte, gifstoffen. Het bieden van permanente bescherming zonder afbraak is cruciaal bij de verzorging van jouw haar. NANOIL voor laag poreus haar zal jouw kapsel beschermen tegen schade en hogere porositeit, dankzij met zorg geselecteerde oliën die natuurlijke zonnebrand bevatten en een beschermlaag creëren op het oppervlak van het haar.

Het kan tegen stijlen

Het stijlen van jouw kapsel is problematisch, omdat de structuur het moeilijker maakt, de werking van haarstylingproducten beperkt en de hoge temperatuur van föhnen en krultangen verandert de haartextuur niet. NANOIL is een delicaat elixer dat een nieuwe, verbeterde dimensie levert van laag poreus haar styling.

GEEN BEPERKINGEN MEER DANKZIJ NANOIL!

Innovatieve haarolie werkt samen met jouw lage porositeit haar. Nanoil voor laag poreus haar bevat een ideale samenstelling van negen natuurlijke oliën, boordevol vetzuren. Problematisch, stijl en zwaar haar zal geen probleem meer zijn. Jouw verbeelding zal jouw enige beperking zijn vanaf nu.

HOE WERKT HET?

NANOIL voor laag poreus haar werkt op het haaroppervlak en penetreert de haarzakjes om ze te herstellen, versterken en te voeden vanuit de wortels. Haar wordt gelift; daarom kan de hoofdhuid ademen, de cellen worden versterkt, haarzakjes werken soepel en overtollige talgafscheiding wordt voorkomen. Het is de beste behandeling voor je haar - probeer het zelf!

NANOIL VOOR E
LAGE POROSITEIT HAARDefinieer de schoonheid van je haar!

NU KOPEN

KRACHT VAN DE NATUUR VOOR JOUW HAAR-WELZIJN

leer de samenstelling van NANOIL voor laag poreus haar

Alleen Nanoil bestaat uit een goed gebalanceerde samenstelling van natuurlijke oliën en aanvullende verzorgende ingrediënten. Dankzij hun samenstelling in juiste proporties, krijgen zij uitzonderlijke eigenschappen. Zie het zelf dat juist geselecteerde en samengestelde oliën jouw haar effectiever dan ooit kunnen verbeteren.

CEDEROLIE

CEDEROLIE – voorkomt haaruitval

Onttrokken aan de noten van de Siberische pijnboom. Het normaliseert het functioneren van talgklieren in de hoofdhuid, reageert tegen haaruitval, zuivert de hoofdhuid, gaat roos tegen, verbetert de conditie en boost het volume.

KOKOSOLIE

KOKOSOLIE – beschermt haarvezels

De structuur lijkt op eiwitten van menselijk haar. Olie voorkomt dat de schubben open gaan staan en voorkomt een verhoging van haarporositeit. Het biedt voedende eigenschappen, levert vitaliteit, veerkracht en glans. Kokosolie bevat van nature SPF 10.

ARGANOLIE

ARGANOLIE - beschermt tegen warmte

Onttrokken aan de noten van de Argania. Bekend als vloeibaar goud uit Marokko. Het beschermt het haar tegen thermische en mechanische schade. Het levert antioxidantenwerking en biedt vitaliteit.

WONDEROLIE

WONDEROLIE - stimuleert haargroei

Geperst uit de zaden van de castorboon. Olie van uitzonderlijke kwaliteit. Het boost de haargroei, voorkomen uitval en herstelt haarzakjes. Wonderolie voegt glans toe en beschermt de natuurlijke haarkleur.

SHEABOTER

SHEABOTER - voorkomt droog haar

Onttrokken uit de noten van de sheaboom. Het vertoont uitstekende voedende eigenschappen. Het creëert een beschermende laag die waterverlies reduceert, glans verhoogt, elasticiteit en soepelheid geeft.

MARACUJA-OLIE

MARACUJA-OLIE gaat verouderingsprocessen tegen

Geperst uit de zaden van de passievrucht. Het vermogen van de antioxidanten is twee keer zo sterk als dat van andere oliën. Het behoudt de vitaliteit van het haar, vertraagt de verouderingsprocessen, verbetert elasticiteit, en temt het haar.

BABASSU-OLIE

BABASSU-OLIE -vergemakkelijkt kammen en stijlen

Onttrokken uit de noten van de Braziliaanse palmboom - Attalea cohune. Het penetreet het haar met gemak, verzacht, vergemakkelijkt ontklitten en stijlen zonder bezwaar. Babassu-olie beschermt haarpuntjes tegen splitsen.

MONOI-OLIE

MONOI-OLIE -beschermt tegen schadelijke externe factoren

Maceratie van Tahitiaanse Gardeniabloemen Het versterkt de waterlipidelaag van het haar, levert vocht, elasticiteit en zachtheid. Monoi-olie laat een zijdezacht laagje achter op het oppervlak van het haar, wat het haar beschermt tegen schade.

CUPUACUBOTER

CUPUACUBOTER - verbetert haarelasticiteit

Geperst uit de zaden van de Amazoneboom - Theobroma grandiflorum. Het biedt langdurige hydratatie en verzachtende eigenschappen. De olie revitaliseert, biedt veerkracht en glans en voorkomt dat het statisch wordt.

De kracht van natuurlijke oliën aangesterkt door:

Panthenol

Panthenol – ook bekend als pro-vitamine B5. Het hydrateert en verzacht het haar, voegt glans toe, vergemakkelijkt ontklitten houdt jouw kapsel volumineus.

Baicapil

Baicapil – ein Wirkstoff gegen den Ausfall der Haare. Er verbindet pflanzliche Substanzen, die synergetisch das Haarwachstum stimulieren. Er verstärkt auch die Haarfollikel.

Kerastim

Kerastim – derivaat van cystine gemaakt voor haar dat uitvalt. Het stimuleert energieke stofwisseling van keratinecellen, dus het maakt de haarzakjes sterker.

UV-filter

UV-filter – beschermt gevoelige haarstructuur tegen schadelijke uv-stralen. Het reduceert droogheid, dofheid, en broosheid en voorkomt de schade aan de cortex van het haar.

Vitamine A

Vitamine A – retinol dat het werk van cellen in de haarstructuur verbetert. Het voorkomt overtollig haarverlies en verhinderde groei.

Vitamine E

Vitamine E – de vitamines van de jeugd bieden sterke antioxidanteigenschappen. Het gaat vrije radicalen tegen, levert voedingsstoffen aan de cellen, en verbetert haargroei.

„Regelmatig kleuren en stijlen heeft mijn haar beschadigd. Ik kon er niets meer mee en het zag er verschrikkelijk uit - dof, broos, gespleten puntjes. Ik werd verliefd op Nanoil zodra ik het tegenkwam. Het is geweldig!”

Anne, 23

„De gezondheid van mijn haar was in gevaar. Maar toen koos ik voor Nanoil. Deze prachtige plantaardige oliën en extra ingrediënten maakten mijn kapsel weer gezond. Het was voorheen tragisch - droog, stug, broos, met veel gebroken puntjes. Nu is mijn haar helemaal zacht, soepel en elastisch“

Brittany, 27

„Nadat ik mijn haar vele malen had geverfd, verkeerde het in verschrikkelijke conditie. Mijn moeder vocht tegen de droogheid en broosheid. Ze begon met de Nanoil-behandeling en kocht er ook een voor mij. We testten het product tegelijkertijd... en besloten beide om nog een flesje te kopen - de effecten waren verbluffend. We hebben het gedaan. We gaan nog meer flesjes Nanoil kopen, dat is zeker!”

Susan, 24

NANOIL VOOR E
LAGE POROSITEIT HAARHoud je haar onder controle!

NU KOPEN

Verzorg je haar met NANOIL!

Lage porositeit haar heeft voeding en complexe bescherming nodig. Formule van met zorg geselecteerde oliën zit boordevol verzadigde vetzuren waarmee je kunt genieten van prachtig haar zonder je zorgen te hoeven maken over schade. Onthoud, haarporeusheid kan verergeren. Zorg ervoor dat je haar zijn conditie niet verliest - voed, herstel en versterk het door onze haarolie te gebruiken.

NANOIL vergemakkelijkt de omgang met poreus haar dat niet-elastisch is en moeilijk om te stijlen. Als je regelmatig gebruik maakt van oliën, zal het je haargroei versnellen, de buitenkant beschermen, zonder overbelasting. Dankzij NANOIL zul je genieten van glanzend en zijdezacht haar. Complex van perfect geselecteerde plantaardige oliën zullen werken zoals de beste stilist van jouw haar.

NANOIL VOOR E
LAGE POROSITEIT HAARPerfecte keuze voor jouw haar!

NU KOPEN