Nanoil

Jojoba-olie
Jojoba Oil

100% organisch | Ongeraffineerd | Koud geperst

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil
Grootte: 50 ml

Deze natuurlijke schoonheidsolie, die in werkelijkheid een vloeibare was is, is de enige die zulke unieke schoonheidseigenschappen biedt. Jojoba-olie is veelzijdig en biedt een verscheidenheid aan voedende stoffen, waaronder vitaminen, squaleen en vetzuren. Het wordt goed geabsorbeerd door de huid en is een natuurlijk UV-filter, dat qua structuur sterk lijkt op menselijke talg. Ook geneest jojoba-olie acne en heeft een positieve invloed op verzwakt haar. Het is gecertificeerd door Ecocert, een wereldwijd erkend label dat wordt toegekend aan natuurlijke cosmetica van de hoogste kwaliteit.

- +

Jojoba-olie wordt het 'woestijngoud van groenblijvende struiken' genoemd. Deze vloeibare was wordt geperst uit jojoba-zaden: Simmondsia Chinensis. Het is uitzonderlijk goed bestand tegen ranzig worden, waardoor het zijn eigenschappen behoudt.

NANOIL JOJOBA OLIE

Nanoil Jojoba olie is een natuurlijke olie verkregen door koude persing, en het is ongeraffineerd en 100% biologisch. Hierdoor bevat elke druppel van deze kostbare cosmetica de essentie van wat het beste uit deze onopvallende zaden van grijze struik.

WAT ZIT ER IN JOJOBA-OLIE?

Jojoba-olie is een bron van kostbare onverzadigde vetzuren (EFA's), plantensterolen en antiverouderingseigenschappen, squaleen dat de huidfuncties verbetert en in stand houdt en vitamine E, dat verjongt.

HOE WERKT JOJOBA-OLIE?

  • Geschikt voor de vette, droge en gecombineerde huid.
  • Hydrateert en voorkomt vochtverlies.
  • Voedt, verzacht en versoepelt de huid en het haar diepgaand.
  • Creëert een beschermende laag op haar en huid.
  • Herstelt de huid en bestrijdt uitdroging.
  • Reinigt en verzorgt de hoofdhuid.
  • Voorkomt haaruitval.
  • Evenwicht in de talgproductie en elimineert overmatige seborroe.
  • Houdt de zuurmantel (pH) en het vochtgehalte van de huid op peil.
  • Zorgt voor een zachte oog- en lippenhuid.
  • Verzorgt de handen, voeten en nagels.
  • Beschermt de haarpunten en laat het haar glanzend achter.
  • Heeft een antibacteriële werking.

Voor gebruik op het haar

Jojoba-olie is de fijnste, sterk herstellende conditioner, geschikt voor alle haartypes, omdat het de seborroe van vet haar vertraagt en tegelijkertijd een droge hoofdhuid kalmeert en het haar hydrateert. Er is maar een kleine hoeveelheid olie nodig om het in de hoofdhuid en het haar te masseren. Jojoba verbetert het uiterlijk van het haar en versterkt de glans na het eerste gebruik. De olie kan gebruikt worden als aanvulling op andere haarverzorgingsproducten.

Voor gebruik op het lichaam

Jojoba is een perfecte en delicate massageolie en een zeer voedende toevoeging aan een bad, waarna de huid niet meer behandeld hoeft te worden met een balsem. Het voedt, egaliseert en hydrateert de huid. Jojoba-olie is voorzien van natuurlijke UV-filters en brengt verlichting voor de huid na het zonnebaden.

Voor gebruik op het gezicht

Het is een krachtig ingrediënt dat wordt gebruikt voor zelfgemaakte make-up-verwijderende cosmetica en gezichtscrèmes, maar het kan ook worden gebruikt in anti-age profylaxe als een geavanceerd, voedend gezichtsserum dat overdag en/of 's nachts wordt aangebracht. Het bestrijdt ook acne, geneest huidletsels en voorkomt verkleuring.

Aanbrengen op nagels

Jojoba-olie is geschikt voor de behandeling van vingernagels: het verzacht en verzorgt de nagelriemen. Het wordt beschouwd als de beste behandeling voor beschadigde en broze nagels.

Bewaarinstructies:

De schoonheidsolie moet goed worden afgesloten en bewaard op een droge en koele plaats. Uit de buurt van zonlicht houden.

Jojoba-olie gebruikt in Nanoil producten is gecertificeerd door Ecocert.

FAQ - Veelgestelde vragen

1.Hoe NANOIL JOJOBA OLIE te gebruiken?

Natuurlijke oliën zijn veelzijdige cosmetica: ze kunnen worden aangebracht op het lichaam, gezicht en haar, in de handen en nagels worden gewreven, of worden toegevoegd aan een bad. Het gebruik ervan is grenzeloos en u kunt de verzorging aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

2.Is de schoonheidsolie NANOIL JOJOBA OLIE goed voor mijn huid en haar?

Schoonheidsoliën verschillen in hun concentratie aan vitaminen, vetzuren en andere waardevolle stoffen. Bezoek onze website om meer te weten te komen over hun unieke eigenschappen en selecteer de olie die het beste bij uw haar- en huidbehoeften past.

3.Wat is de houdbaarheidsdatum van NANOIL JOJOBA OLIE?

NANOIL oliën zijn efficiënt en hoe snel u ze gebruikt hangt af van uw individuele behoeften. De houdbaarheidsdatum van elke olie staat op de verpakking vermeld.

4.Waar bestaat JOJOBA OLIE uit?

Jojobaolie van Nanoil is natuurlijke olie verkregen door koude persing. Het is ongeraffineerd en 100% biologisch, en heeft de fijnste verfraaiende eigenschappen, gecertificeerd door Ecocert. Hierdoor behoudt de olie al haar kostbare stoffen en is een zuivere essentie van wat het beste uit de olie die uit jojoba-zaden wordt geëxtraheerd. NANOIL JOJOBA OLIE INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil:

5.Kan ik NANOIL JOJOBA OLIE combineren met andere schoonheidsoliën?

Natuurlijk kan dat. De combinatie van natuurlijke oliën zorgt voor de fijnste mengsels die rijk zijn aan extra stoffen (vitaminen, mineralen, vetzuren). Ze werken met elkaar samen zodat je de beste natuurlijke verzorging op maat krijgt. Het wordt aanbevolen om de oliën te combineren voor onder andere de gezichtsreinigingsmethode en het maken van zelfgemaakte schoonheidsproducten.

6.Hoe bewaar ik NANOIL JOJOBA OLIE?

Na gebruik van de olie moet je er altijd voor zorgen dat de fles goed gesloten is. Probeer de olie op een koele plaats te bewaren.