Nanoil
  • PRODUCTEN
    LAAG POREUS HAAR MEDIUM POREUS HAAR HOOG POREUS HAAR
  • HAARPOROSITEITSTEST
  • CONTACTEN
  • Nu Bestellen

De enige die zo goed past bij jouw behoeften
NANOIL voor medium poreus haar

Gezond, gevoed en goed gehydrateerd haar dat is onderworpen aan waterverlies

Diep geregenereerd haar met sterke follikels

Intense voeding, versterking en groeistimulatie voor zwak haar

Gemakkelijk te kammen en stylen, getemd en haar vol vitaliteit

NANOIL VOOR
MEDIUM POREUS HAARSCHITTER MET GLANZEND HAAR !

NU KOPEN

IK HEB MEDIUM POREUS HAAR - WAT BETEKENT DIT?

Haar dat intensieve versterking vereist

De conditie van jouw haar is niet op z'n best. De zakjes zijn breekbaar en lokken vallen uit of stoppen zelfs met groeien. Jouw slierten vereisen versterking, grondige voeding en intensief herstel. De kracht van kostbare natuurlijke plantaardige oliën en innovatieve voedingsstoffen in NANOIL voor medium poreus haar biedt een intensieve behandeling, voorkomt haaruitval en boost groei.

Eén stap verwijderd van een slechte conditie

Het is gemakkelijk om de binnenste keratinestructuur van medium poreus haar te beschadigen. De schubben verhogen, wat een teken is dat de lokken versterking nodig hebben. Een verstoorde zuurbalans van de hoofdhuid resulteert in vettig haar en uitvallende slierten die hun volume verliezen. NANOIL voor medium poreus haar reguleert de werking van talgklieren, zorgt voor herconditionering van het haar en verbetert de natuurlijke beschermlaag.

Verre van perfect

Medium poreus haar is problematisch - dof, geen glans, kroezig en moeilijk te kammen. Het stijlen van zulke haartypes veroorzaakt problemen en de meeste stylingproducten verergeren de conditie alleen maar. NANOIL is een schoonheidselixer dat jouw slierten gezond, sterk, weerbaar, glanzend en langer maakt.

LAAT JOUW HAAR VERBAZEN MET SCHOONHEID

Je kunt genieten van glanzend en velvetachtig haar. NANOIL voor medium poreus haar is een innovatieve en professionele behandeling. Het complex van zes natuurlijke oliën rijk aan omega vetzuren versterkt door met zorg geselecteerde voedingsstoffen voorziet jouw haar van een mooie en gezonde look.

HOE WERKT HET?

De formule van NANOIL voor medium poreus haar is ontwikkeld om de diepste delen van de hoofdhuid te penetreren om de bloedstroom te verbeteren, een juist niveau van hydratatie te behouden en om mechanismen te ondersteunen die verantwoordelijk zijn voor het juist functioneren van de beschermende lipidebarrière. Dat is waarom NANOIL versterking garandeert, evenals diep herstel van de haarzakjes, gespleten puntjes voorkomt en broosheid. Het regenereert en versterkt haar, herstelt de glans en zorgt voor bescherming tegen schadelijke externe factoren. Het verbetert de haarstijl mooi en verhoogt het volume van het haar.

NANOIL VOOR
MEDIUM POREUS HAAREDEK JOUW HAAR MET DE MAGIE VAN NANOIL

NU KOPEN

NATUURLIJKE OLIËN IN HET GEVECHT VOOR GEZOND HAAR

Leer de samenstelling van NANOIL elixer kennen voor medium poreus haar

Alleen Nanoil bestaat uit een goed gebalanceerde samenstelling van natuurlijke oliën en aanvullende verzorgende ingrediënten. Dankzij hun samenstelling in juiste proporties, krijgen zij uitzonderlijke eigenschappen. Zie het zelf dat juist geselecteerde en samengestelde oliën jouw haar effectiever dan ooit kunnen verbeteren.

MACADAMIA-OLIE

MACADAMIA-OLIE herstelt haarvitaliteit

Olie geperst uit het vlees van de noot van de macadamiaboom. Het wordt snel geabsorbeerd door de hoofdhuid en haarfollikels. Reguleert talgafscheiding, verzacht irritaties, voedt, hydrateert, verzacht en verbetert weerbaarheid van het haar.

ARGANOLIE

ARGANOLIE - beschermt tegen hoge temperatuur

Olie verkregen uit de pitten van de arganboom. Bevat antioxidanten die celverouderingsprocessen tegengaan. Het biedt thermische bescherming tijdens stijlen. Regenereert de keratinestructuur van verzwakt haar op een diep niveau.

MARULA-OLIE

MARULA-OLIE - versterkt de natuurlijke beschermlaag

Afrikaanse olie verkregen uit de pitten (noten) van het fruit van de Marulabomen. Het verzorgt zowel de hoofdhuid en het haar/ Het versterkt de waterlipidehuidbarrière en verbetert hydratatie. Beschermt tegen schadelijke effecten van externe factoren.

JOJOBAÖL

JOJOBA-OLIE - reguleert talgafscheiding

Gouden olie geperst uit de zaadjes van Simmondsia chinensis (Jojoba) struik. Het voorkomt dat haar vettig wordt en voorkomt geleidelijk overtollige talgafscheiding. Reinigt de huid en geneest roos. Het is een remedie voor een droge hoofdhuid en uitgedroogd haar.

MARACUJA-OLIE

MARACUJA-OLIE - voorkomt kroezig haar en vergemakkelijkt kammen

Olie geproduceerd uit de passievrucht. Temt onhandelbare lokken op een perfecte manier, voorziet van glans en vergemakkelijkt kammen. Ontkroest, voegt zachtheid toe en uitstekende glans.

KOKOSOLIE

KOKOSOLIE - verzacht haar en beschermt de puntjes

Olie is koudgeperst uit de pulp van kokosnoten. Het beschermt de puntjes van het haar, voorkomt broosheid en uitdroging, herstelt weerbaarheid. Voedt het haar, dicht de schubben, zorgt voor zachtheid en voegt glans toe.

De kracht van natuurlijke oliën aangesterkt door:

Kerastim – stimuleert de productie van keratine, het belangrijkste structurele materiaal waar de buitenste laag van de menselijke huid en het haar uit bestaat. Versterkt, voorkomt haaruitval en heeft positieve invloeden op de dikte.

Bicapil – - innovatief ingrediënt dat haaruitval reduceert en de dichtheid verbetert. Vitaliseert de follikels en stimuleert de groei van nieuw, sterk en gezond haar.

Zijde – een ingrediënt met verfraaiende eigenschappen. Verzacht haar, biedt weerbaarheid en verbetert multidimensionale glans. Zorgt voor een levendige haarkleur.

UV-filter – beschermend component dat schadelijke effecten reduceert van ultraviolette straling. Voorkomt dat lokken dof, broos en droog worden.

Vitamine A – ook bekend als retinol. Verbetert het werk van de talgklieren, elimineert roos, versterkt het haar en beschermt de waterlipidebarrière van de huid.

Vitamine E – een sterke antioxidant dat het verouderingsproces tegengaat. Versnelt celverdeling. Slierten blijven in vorm.

„Mijn haar begon dof te worden en viel met bossen uit. Zulke problemen had ik nooit eerder en ik kwam tot de conclusie dat de conditie was verergerd door zoutwater en zonlicht. Helaas was het moeilijk om mijn kapsel er als gewoonlijk uit te laten zien. Het was moeilijk om een ideaal product te vinden... Nanoil werkte voor mijn haar zoals de fabrikant had omschreven. Goede ingrediënten en een zeer goede formule zorgden ervoor dat ik nog een flesje kocht. En de effecten? Ongelooflijk! Ik raad het ten zeerste aan. Geen enkele meid zal er ontevreden mee zijn“

Debra, 49

„Eindelijk, iemand begreep het idee van haarverzorging! Mijn is prachtig wanneer ik Nanoil aanbreng. Het was voorheen dun, glansloos en dof. Nu is het zacht en soepel. Ik kan er maar niet van afblijven. Ik kreeg de impressie dat Nanoil voor altijd bij me zal blijven.“

Maggie, 34

„We veranderen allemaal naarmate de tijd vordert. Mijn haar werd zwakker, viel uit; het had zijn glans en conditie verloren. Ik kreeg de indruk dat het snel dunner werd. Niets leek te werken, dus ik raakte gefrustreerd. Alleen Nanoil bleek te helpen. Ik ben er weg van.“

Phoebe, 45

NANOIL VOOR
MEDIUM POREUS HAARHAAR DAT SENSATIE UITLOKT

NU KOPEN

HAAR-MAKEOVER MET NANOIL

NANOIL voor medium poreus haar is een symbiose van wetenschappelijk en rijke traditie van oliën. Laat jouw haar geloven dat het een exclusieve haarverzorging waard is met de kracht van natuurlijke plantenextracten. NANOIL elimineert problemen gerelateerd aan haar en alle tekenen van de verergering van de conditie - broosheid, uitdroging, dofheid, uitvallen of zelfs roos. Het boost de groei, biedt glans, verzacht en verbetert het volume, waardoor je een gezonde look krijgt.

Medium poreus haar vereist extra verzorging. Hoe jouw lokken eruitzien zal volledig aan jou zijn. Jij bepaalt welke verzorging je geeft aan jouw slierten. Kies een voedende en versterkende behandeling met NANOIL dat de regeneratie van beschadigde cellen herstelt, ze voedt en de schubben dicht. Je krijgt snelgroeiende lokken zonder het probleem van haaruitval.

NANOIL VOOR
MEDIUM POREUS HAARGELOOF IN JOUW SCHOONHEID

NU KOPEN